Szeretsz rejtélyeket megoldani?: Lépj a nyomozó szerepébe, és oldd meg a fejtörőket.

Elő a detektívsapkával és a nagyítóval! Rejtélyes dolgok történnek, és szükségünk van a nyomozói tehetségedre, hogy felderítsük a titkokat.

Szeretsz bűntényeket megoldani, összeesküvéseket leleplezni és a rosszat jóra fordítani? Ha a válaszod igen, akkor ez a három fejtörő játék pont neked való.
Agent A

Az Agent A egy stílusos, a 60-as éveket idéző, filmbe illő, kémkedős, szabadulós thriller hozzá illő swinges zenével.

Az aljas Ruby La Rouge nyomában vagy, és ahhoz, hogy megtudd, mire készül, meg kell oldanod a retró kütyükkel és rejtett szerkentyűkkel teli fejtörőket.

Agent A: A puzzle in disguise

Parker & Lane: Twisted Minds

Ha rajongsz a tévés krimisorozatokért, akkor ezt a menő nyomozós játékot biztosan imádni fogod.

A történetben Lily Parkert, a leleményes nyomozót alakítod, akinek az irányításával vezetned kell a helyszínelő csapat munkáját, hogy még az idő lejárta előtt átvizsgálják a helyszínt több szinten.

A sztori kezdetén gyilkosság elkövetésével vádolnak egy étteremtulajdonost, de Lilynek sántít valami a dologban – és a nyomozás közben kellemetlen emlékek elevenednek fel a múltjából, amelyekkel szembe kell néznie…

Parker & Lane: Twisted Minds

Hidden Hotel: Miami Mystery

Jó szemed van a részletekhez? Akkor tedd próbára képességed az egyik kedvenc tárgykeresős játékunkban!

Minden szinten más-más helyszín és tárgyak várnak, amelyeket a lehető leggyorsabban meg kell találnod, hogy sok pontot gyűjts, és jó eredményt érj el. Bár a feladat egyszerűnek hangzik, nincs könnyű dolgod: ahhoz, hogy megtaláld amit keresel, kutakodnod kell: ajtókat kinyitnod, függönyöket elhúznod. Ha megvan ami kell, a segítségével újítsd fel a hotelt, és állítsd vissza régi pompájába.