játékok lányoknak, kislány

Ajándékot keres? Nézzük, melyek a tuti játékok lányoknak!

Amikor ajándékba szeretnénk venni játékokat lányoknak, nem szeretnénk mellé lőni. A kínálat óriási a játékboltok polcain, de sok köztük az olyan játék lányok számára is, amit lehet, az egyik lány kedvel, de a másik kevésbé.

Ilyenkor érdemes biztosra menni, és olyan választás mellett dönteni, ami 99%-ban beválik! Például, ilyen játék lányok számára a baba! A babás játékok lányoknak általában 99%-ban beválik! Mindig vannak persze kivételek, ezért 100%-ra semmiben sem mehetünk, de ha nagyon speciális gyerekről van szó, akkor érdemes megkérdezni a szülőt is a választás előtt. Viszont általában babázni minden lány szeret, ez azért elmondható.

Legyen szó baby born-ról, amit etethet, altathat, pelenkázhat, pisiltethet, fürdethet, vagy klasszikus babáról, vagy barbie babáról, ezeket mind szokták szeretni a lányok. Ráadásul, vannak a hajas babák, melyeket fésülni lehet, frizurát lehet nekik készíteni, ezáltal egy kis fodrász hajlamot is kiélhetnek az arra vevő kislányok! Vagy, szerepjátékba bújva átélhetik azt, ahogyan anyukájukat utánozzák, amikor reggel készítik a firzurájukat a tükör előtt állva. A legjobb játékok lányoknak dobogós helyezettként biztosan a babák lesznek!

Ezt már baba korban is nagyon szeretik, hiszen az 1-2 évesek is előszeretettel tologatják a játék babakocsiban a játék babákat. Aggodalomra semmi ok, ezt a rajongásukat nem növik ki egyhamar! Kora iskolás korban is előszeretettel babáznak a kislányok, ezért egész sokáig elkíséri őket a babázás szeretete! Az alfajatek.hu oldalán megtalálhatóak ezek a legjobb játékok lányoknak, érdemes körülnézni a kínálatban, és kiválasztani a kedvenc babát!