Belföldi szállítás kamionok

Belföldi szállítás pont oda, ahova szeretnéd

A belföldi szállítás kapcsán több weboldalon is láthatjuk, hogy plusz felárat kérnek az adott szállítmány pontos elhelyezéséért, emeletre való felcipeléséért.

Az ilyen jellegű plusz költségek előre átbeszélése kulcsfontosságú az adott céggel, hogy ne érjenek meglepetések akkor, amikor megkapjuk az árkalkulációt. Bár ez többnyire kisebb csomagokat szállító cégek esetében szokott gondot okozni. Olyan cégeknél, akik több tonnás szállítmányok elvitelét vállalják tisztában vannak azzal, hogy az adott elemet az aktuális helyéről pontosan a rendeltetési helyére kell majd szállítani, ez többnyire daukkal történik. A Konrád Daru belföldi szállítást vállaló cég kicsitől a nagyig vállal fuvarozást, akár több tonnás szállítmányokat is elvisznek akárhová az országon belül.

Amikor azt mondjuk, hogy akárhová, akkor nem csak a különböző településekre gondolunk. A Konrád Daru honlapján arról is beszámol, hogy a három az egyben belföldi szállításra specializálódott szolgáltatásuk keretein belül vállalják, hogy felveszik az adott elemet az aktuális helyén, ahonnan elszállítják a választott szállítási címre. Itt el is helyezik azt: ha kell egy adott ponton, vagy medence esetén a kiásott árokban, ha pedig úgy adódik daru segítségével még a tetőre is fel tudják emelni a csomagot.

A belföldi szállítás tehát meglehetősen rugalmas napjainkban, viszont az extra igények kapcsán minden esetben érdemes egyeztetni a szállító céggel, hogy a korábban említett váratlan költségek ne vágjanak minket mellbe a fizetés pillanatában. A Konrád Daru weboldalán lehetőségünk van arra is, hogy felvegyük a kapcsolatot a céggel, hogy ezeket a fontos kérdéseket átbeszéljük.