kordon és futóverseny

A kordon legjobb felhasználási módjai

Lehet, hogy sokan nem tudatosították ezt, de a kordon egy rendkívül rugalmas eszköz, és sokféleképpen felhasználható. Nézzük meg a kordonok használatának és újrahasznosításának legjobb módjait a napjainkban.

Tudta, hogy Ausztráliában törvényi előírás, hogy kordont kell használni egy új otthon építésekor? Attól a pillanattól kezdve, hogy az építkezés megkezdődik, egészen ennek a befejeztéig és még azon is túl is rendelkeznie kell ezekkel az eszközökkel.

Ez a törvény például azt biztosítja, hogy ez a gyártmány minden ásatási munka során visszatartsa a törmelék nagy részét, a lakosságot megőrizze a potenciális veszélyektől, és az otthonokat megvédje az illetéktelen behatolástól. Ez persze nem mindenhol kötelező, viszont lehet ebből inspirációt meríteni és más országokban is alkalmazni ezeket az eszközöket.

Ugyanakkor egy medence betelepítése során is rendkívül fontos lehet a kordon használata, amig véget nem érnek az ehhez kapcsolódó munkálatok. Még ha jelenleg nem is él a medence helyszínén senki, akkor is érdemes felhasználni egy ilyen hordozható kerítést. Önelvezető technológia nélkül az esővíz felhalmozódhat a medence alján, és biztonsági kockázatot jelenthet egy idő után. Akkor is kiemelten fontos, ha gyerekek játszanak a be nem fejezett medence körül, hogy ők is meglegyen védve a medencébe esés veszélyétől.

A kordon gyakran tömegszabályozási célokra is felhasználható, különösen nagy zenei vagy társadalmi eseményeken. Kiváltképpen hatékony a külső forgalom irányítására, a gyalogosok védelmére, egy adott terület megfelelő elszigetelésére és a nagy mértékű tömegáramlás szabályozására. Ez pedig pusztán csak néhány opció a sok felhasználási lehetőség közül.