motivációs térkép képzés

Mi miatt hasznos a motivációs térkép képzés?

Nagy valószínűséggel felmondáshoz vezet az, ha egy munkavállaló nem elégedett valamivel a munkahelyén, legyen az a pénz, a kollégákkal való kapcsolat, vagy épp a munka minősége, a motiváció hiánya.

Mindegyikre más a megoldás, máshogy kell hozzáfogni a munka megoldásához és kétségtelenül ennek nagy része a munkáltatót terheli, neki kell harmonikus munkakörnyezetet teremteni a dolgozók számára. A motivációs térkép képzés abban segít, hogy a munkavállalók motiváló tényezőit meg tudjuk találni, majd pedig fenn tudjuk azt tartani. Az úgynevezett motivációs térkép azért segíthet ebben, mert azt keresi, hogy a tesztalany többek közt pl. vezetőként, kreatív elmeként vagy pedig feladatteljesítőként érzi magát a leglelkesebbnek, hogy ezek közül melyik motiválja őket a leginkább. Hogy ne kelljen az összes jelentkezővel motivációszakértő coach-hoz járni érdemes elvégezni a cégen belül is egy coach szemléletű HRs vagy vezető kollégának az akkreditált motivációs térkép képzést, hiszen akkor a vállalkozó maga is alkalmas lesz kitöltetni és kielemezni a tesztet.

A VIP Coaching Center-nél van lehetőség a teszt elvégzésére és a teszt kitöltését elvégző szakember képzésére is, ezt nevezzük motivációs térkép képzésnek.